Angol zászló ikon Magyar zászló ikon

MVSC Természetjáró Szakosztály

hivatalos honlap

Legújabb Saláta Gyöngyösről

Legújabb Saláta címlapja

Kattints ide

Szeretettel köszöntjük a LXVII. Országos Vasutas Természetjáró Találkozó résztvevőit! Idei találkozónkat a MÁV VSC. és a VTSZ Elnökség szervezésében, Gyöngyösön tartjuk. Úgy volt, hogy a LXVI. találkozó 2020-ban Sátoraljaújhelyen lesz. Aztán márciusban jött a hidegzuhany vagyis a kovid!

Az élet nem állt le teljesen, de a találkozók elmaradtak. A fizikai lét helyett élénk virtuális élet folyt (irodalmi pályázat, gyermek rajz pályázat, turista totó stb.), sőt még egy kajla „Sátoraljaújhelyi pótsaláta” is született, de mindezek nem pótolhatták a személyes jelenlétet, a barátkozásokat, élményeket.

Most egy év kihagyással itt vagyunk gyaloglásra és egyéb élményekre készen, folytatnánk ott, ahol abbahagytuk, de nem egészen. Olyan szabályokat kell betartanunk, amelyek eddig nem léteztek. Óvatosabbnak kell lennünk, jobban vigyázni magunkra, és a többiekre. Mindez nem csökkenti azokat az élvezeteket, amit a környék bejárása, felfedezése okoz. Ehhez nyújt segítséget a „Saláta”, amely most kibővült a tavalyi év eredményeinek ismertetésével is, melyet Molnár Angéla állított össze.

Érezzétek jól magatokat ezen a „rendkívüli” találkozón! -Bartók Julianna-