Angol zászló ikon Magyar zászló ikon

MVSC Természetjáró Szakosztály

hivatalos honlap

Bükk szirtjei jelvényszerző túramozgalom

Bükk szirtjei túramozgalom jelvénye

Mindazoknak ajánlom ezt a túramozgalmat, akik szeretik a természetet, az erdős tájakat és csodálni tudják a magaslatokról eléjük tárulkozó fenséges panorámát.

Aki már meglátogatott egy-egy kilátópontot őt is hívom, mert érdemes felkeresni újra a Bükk szebbnél szebb vidékeit, melyekről szép, szemet gyönyörködtető táj tárul elénk.

A "Bükk Szirtjei" jelvényszerző mozgalomban bárki részt vehet. A túramozgalom egyénileg és csoportosan is teljesíthető, útvonal és idő megkötése nélkül. A kezdő természetjárók is bátran belefoghatnak ebbe a kalandba, mivel a felkeresendő helyek megközelítése nem igényel komolyabb erőnléti technikát.

Csarnai Béla
MVSC szakosztályvezető


További információk:

Szirt ajánló bővebben

Szirt igazoló füzet letöltés

Szirt szabályok

Szirtek ajánlott útvonalai

Szirt azonosító jelzések helye

Szirt jelvényekről, oklevelekről

Szirt képek galéria

Szirt teljesítők listája

Tokaji Bakancsos Bor-teljesítménytúra

Tokaji bakancsos bortúra reklámképe

2009 óta kerül megrendezésre a Tokaji bakancsos bortúra, mely ötvözi Tokaj két fő vonzerejét a természet szépségét és a világhíres bort.

2014 óta elérhetővé váltak a GPS nyomvonalak, amik letölthetőek valamennyi távról! Köszönet illeti Halinda Atillát, aki nemcsak a track útvonalakat hanem a korrekt, kidolgozott térképeit is rendelkezésünkre bocsátotta.

Ezek a nyomvonalak minimális változásokkal most is érvényesek. Mindenki csemegézzen és válasszon magának előre útvonalat!


További információk:

Tokaji Bor Túra ajánló

Tokaji Bor Túra szabályok

Tokaji Bor Túra kiírás

Tokaji Bor Túra térkép

Tokaji Bor Túra teljesítők